Pócz Pincészet

Álmaitok Nagy Napja a Pócz Pincészetnél

 

Itt a február, a tavasz kis hírnökei már nyílnak a kertekben – így azok a napok is közelegnek, amik a 2022-ben igent mondó párok esküvői dátumai lesznek. Itt az ideje hát elkezdeni a tervezést!

A párok nagy többsége élete Nagy Napját nem spontán képzeli el, hogy „leszaladunk a Házasságkötőbe két tanúval”, aztán iszogatunk valahol egy kicsit, és kész!” (bár őket is szeretettel várjuk egy jó kis borkóstolóval egybekötött borvacsorára, vagy egy „after party”-ra 🙂 . A legtöbben gondosan megtervezik a Nagy Napot, és szeretnék, ha minden kifogástalanul sikerülne.

A stílus, a dekoráció, a zene, az ételek lehetnek más és más jellegűek, amik tetszenek az ifjú párnak, de egy biztos: egy olyan helyszínre mindegyiküknek szüksége van, ahol egy felejthetetlen napot, estét el tudnak tölteni a szeretteikkel, és méltóképpen meg tudják ünnepelni életük e fontos eseményét!

Nézzük csak! Milyen is egy esküvő a Pócz Pincészetnél Balatonlellén, a Kishegyen? Képzeljük el, hogy az ég kék, a Nap kedvesen simogat, a friss balatoni levegő keveredik a finom ételek és a pazar borok, no meg a szőlőből érkező gyümölcs illatával. Mindeközben az újdonsült férjed/feleséged átölel, nézitek a csodás balatoni kilátást, az ünneplő szeretteiteket, hallgatjátok a vidám zenét, és a kedélyes beszélgetések elmosódó foszlányait. Közben mosolyogtok, mert fényképeznek, és arra gondoltok, mi ez, ha nem maga a boldogság? Kicsit később a naplemente is lenyűgöző, és az esti fények is igencsak hangulatosak.

Idillien hangzik? Nos, a napsütést nem tudjuk garantálni, de az biztos, hogy ha vendégül láthatunk benneteket, és a násznépet a Nagy Napotokon, akkor minden adott lesz hozzá, hogy álomesküvőtök legyen, amelyre mindig szívesen fogtok emlékezni, és a vendégsereg is nagyszerűen fogja magát érezni!

Pócz Pincészet Esküvő AerialAkár szűk körű esküvőt, akár nagy lakodalmat szeretnétek, nálunk van rá lehetőség. Ha kisebb esküvő az elképzelés, az étteremben 30 férőhely van, a hozzá tartozó teraszunkon pedig további 40 vendéget tudunk leültetni. A nagyobb esküvőket rendezvénysátorban szoktuk megtartani a kertben, ez esetben 100-120 vendég fér el.

Nagyobb létszámnál svédasztalos megoldást szoktunk javasolni, mert praktikusabb, de sültes tálakat is szívesen készítünk. Abban bízhattok, hogy az ételek kiváló minőségűek, változatosak, és ínycsiklandóan finomak lesznek! A menüsort természetesen leegyeztetjük, és rugalmasan állunk hozzá az igényeitek megvalósításához. Az ifjú pár, és a vendégsereg pedig végigkóstolhatja finomabbnál finomabb, díjnyertes borainkat. A vidám hangulat garantált! J

A lakodalom után az ifjú páron kívül még két család elszállásolását tudjuk vállalni a helyszínen, amennyiben a napfelkeltét, és bőséges reggelinket is szeretnétek megízlelni.

A mi esküvői szezonunk augusztus végétől június közepéig tart. Reméljük, egybeesik az elképzelésetekkel!

Minden további információért, minden kérdésetekkel, kérésetekkel, ötletetekkel, és árajánlatkérésetekkel forduljatok bizalommal hozzánk a e-mail címen, vagy a 20/443-4238-as számon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Age Verification

Elmúltál már 18 éves? / Are you over 18?

/

Fogyaszd mértékkel / Drink responsibly