Leírás
Kései szüretelésű félédes Sárgamuskotály borunkat, mely a Kokas-hegyen termett szőlőből készül. Sikerült sokáig a tőkén hagyni a szőlőt és így születhetett meg ez a harmonikus, elegáns desszertbor, amely illatában citrusos, ananászos, érett almás, sárgabarackos, mézes jegyeket hordoz. A szájban finom savak kísérik a természetes édességet.
Borfajta | Ajánlott fogyasztási hőfok |
---|---|
Bubbori, Irsai Olivér, IS Cuvée, Rosé Cuvée | 7-9° C |
Közel Hozzád Olaszrizling, Sauvignon Blanc, Chardonnay | 9-11° C |
Kokas-hegyi Olaszrizling, Kokas-hegyi Chardonnay | 11-13° C |
TriÁsz, Kokas-hegyi Cabernet Sauvignon-Merlot, 2015 Premium | 16-18° C |