Pócz Pincészet

Aranyérem a Vinagora nemzetközi borversenyen!

Nagy örömmel osztjuk meg veletek az izgalmas hírt: Az egyik kivételes borunk, a Pócz Pincészet 2018 Cabernet Franc Prémium, aranyérmet nyert a Vinagora nemzetközi borversenyen! Ez a lenyűgöző elismerés igazán nagy büszkeséggel tölt el minket, és megerősíti a munkánk iránti elhivatottságunkat.


Pócz Pincészet Cabernet Franc Prémium 2018 Prémium

A Vinagora borverseny, minden évben kiemelkedő borászatokat vonz világszerte. A verseny alapvető célja, hogy felismerje és elismerje a legkiválóbb borokat, valamint elősegítse a borászatok közötti kapcsolatokat és az iparág fejlődését. Az elismerésben részesült borokat magasan képzett szakmai zsűri értékeli, akik kiváló tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkeznek.

A 2018 Cabernet Franc Prémium az aranyérem elnyerésével bebizonyította kivételes minőségét és egyedi karakterét. Ez a bor különleges gondossággal és szeretettel készült a Pócz Pincészeben. A birtokunkon termő szőlőink gondosan válogatottak, és prémium boraink a legjobb minőségű hordókban érlelődnek, hogy megőrizzék az egyedülálló íz- és illatkombinációkat.

Az értékelés részletei elérhetőek a Vinagora weboldalán, ahol betekinthettek a szakértők véleményébe a borunkról, itt megismerhetitek a bor jellegzetességeit, az ízeket és az aromákat, amelyek minden kortyban a Kishegy karakterét hordozzák.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük