DISZNÓVÁGÁS ÉS VINCE NAP A KISHEGYEN

Vince Nap a Pócz Pincészetben!
Ha megcsordul Vince, tele lesz a pince.

2017.01. 19. péntek

18:00 Vince napi borvacsora, hordós borok kóstolója a pincében. Vacsora: hideg pincetál, sajtok
Maximális létszám: 35 fő
A vacsora és a kóstoló: 3800 Ft/fő

2017.01. 20. szombat

7:00-9:00 Disznóvágás, fogópálinka, forralt bor, pogácsa. Reggeli: hagymás vér, resztelt máj, pecsenye

9:00-12:00 A Vince naphoz és a disznóvágáshoz kötődő játékok, kártyázás gyerekeknek és felnőtteknek. Havazás esetén szánkózás a szőlőtőkék között. Hurka és kolbásztöltés vagy dűlőjárásgyalogosan a Kishegyen.

13:00-15:00 Ebéd: orjaleves, pecsenye, ételekhez illő borok.
Maximális létszám: 35 fő

18:00 Vacsora: előétel: kocsonya, orjaleves – igény szerint -, töltött káposzta, toros káposzta, hurka, kolbász, deszert, ételekhez illő borok
Maximális létszám: 35 fő

Vacsora közben hangulatos zene, utána Vince bál.

A szombati egész napos program: 11 800 Ft/fő
Félnapos program: reggeli + ebéd 5 400 Ft/fő
ebéd+vacsora 7400 Ft/fő
vacsora: 5000/fő

Az ebéd és vacsora alatt KORLÁTLAN borfogyasztás a 2017-es borokból!

Ha kóstoló csomagot vagy kocsonyát szeretnétek hazavinni, azt kérem előre jelezzétek!

Az ételeket a Hegyi Csárda (Igrinyi Ákos és csapata) készíti!

Szállás korlátozott számban foglalható. A nálunk megszálló vendégek a szombati program árából 10 % kedvezményt kapnak.
Előzetes foglalás szükséges a pocz@poczpinceszet.hu e-mail címen!
Egyéb lellei szállásokat találtok a szallas.hu oldalon, vagy a Bl Yacht Clubban.
További információkat 06 30 929 88 54-es telefonszámon kérhettek!

Jelentkezési határidő: január 18.