Márton-napi libalakoma újborkóstolóval

Márton-napi libalakoma újborkóstolóval

A Pócz Pincészet az újborok kóstolójával egybekötött Márton-napi libalakomára várja borai és a jó falatok kedvelőit! Az eseményre november 19-én kerül sor, 18 órai kezdettel.

Étvágycsinálónak álljon itt a menü és néhány fotó. Az ételeket a Hegyi Csárda kiváló szakácsa készíti. Köszönjük a welovebalaton.hu-nak a fotókat!

  • Vendégváró falatok, hideg előétel:- vörösborban pácolt sonkaszeletkék
    – libatepertő
    – házi fügelekvár
    – sonkahagyma
    – bagett
    Kanalazni való: – tárkonyos-zöldséges libaszárnytő leves
    tejszínnel
    Meleg előétel: – levélbe tekert libahúsos töltött káposzta
    tejföllel
    Főétel: – kemencében sült libacomb, házi szőlőlekváros almapürével, párolt káposzta krémmel,
    libamájas törtburgonyával
    Desszert: – mákos guba gazdagon, mákhabbal.

 

Korlátlan újbor-, ásványvíz- és üdítőfogyasztás. Fogadóital: Bubbori gyöngyözőbor!

A lakoma ára 9.490 forint, mindenkit szeretettel várunk. Kérjük, hogy minél előbb, de legkésőbb november 15-ig foglaljatok asztalt, mert a helyek száma véges. Ha valaki a lakoma után nem szeretne hazamenni, szobákat is tudunk biztosítani.

Bejelentkezés

pocz@poczpinceszet.hu , +36 30 92 98 854
info@hegyicsarda.hu , +36 20 32 69 375